Swing gate automation

Lakossági nyílókapu automatika

A kapuszárnynak megfelelő motor  felszerelése különös figyelmet igényel, mivel az időjárási hatásoknak és gyakran nehéz igénybevételnek vannak kitéve. A DITEC cég olyan teljes gyártmányválasztékot tud biztosítani, amelyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen felszerelhető legyen az összes méretű kapura és alkalmazható legyen mindenféle jellegű használatra.

OBBI Külső meghajtású automatika

OBBI Külső meghajtású automata nyílókapu automatika maximum 3 m-es kapuszárnyig

Kizárólag lakossági kapuk automatizálására ajánlott. Multifunkcionális vezérlővel van szerelve (akadályérzékelés, max. erejű indítás, automata zárás, sebesség szabályozás, integrált rádióvevő egység stb.). Alap esetben végállás kapcsolókat nem igényel, nyomaték érzékelésével állítja meg a motor mozgását. Rendelhető végállás kapcsolókkal ellátott kivitelben is.  Karcsú, elegáns kialakítás, ami könnyen illeszthető az összes típusú kapukerethez. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet áramszünet esetén kulccsal lehet kioldani, vagy az akkumulátoros készlet csatlakoztatásával szünet mentesíteni.

Részletes leírás a OBBI- Automata nyílókapuról >>


LUXO 3BH Külső meghajtású automatika

LUXO 3BH – automata nyílókapuk

Külső meghajtású automatika 3,5 m-es kapuszárnyig

Intenzív igénybevételre. Lakossági kapuk automatizálására ajánlott.

Könnyen szerelhető. Igény esetén végállás kapcsolókkal is rendelhető. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet a telepítéskor nem önzáróvá is lehet alakítani.

Részletes leírás a LUXO- Automata nyílókapuról >>


  FACIL Karos működtetésű automatika 

FACIL – automata nyílókapuk

Karos működtetésű automatikák nyíló kapukhoz 2,3 m-es kapuszárnyig


Lakossági kapuk automatizálására speciális automatika.

Főleg olyan helyeken alkalmazzák ahol a kapu forgáspontja az oszlop síkjától mélyebben helyezkedik el. Igény szerint végálláskapcsoló készlettel lehet rendelni. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet áramszünet esetén kulccsal lehet kioldani.

Részletes leírás a FACIL- Automata nyílókapuról >>


CUBIC Földalatti hajtású automatika

CUBIC – automata nyílókapuk

Földalatti hajtású automatika 3,5 m-es kapuszárnyig

Ideális az építészeti értékkel rendelkező (pl. kovácsolt vas) kapuknál.

Rozsdamentes vagy galvanizált bevonatú alapozó ház. Víz befolyás ellen védett motor. Akár 180 fokra is kinyitható a kapu szárny.  A kioldó egység a kapu mindkét oldaláról működtethető a finom kialakítású kulcsos és karos összekapcsoló rendszerrel. Nem változtatja meg a kapu stílusát és esztétikai megjelenését.

Műszaki adatok:

Részletes leírás a CUBC – Automata nyílókapuról >>

Ipari nyílókapu automatika

A kapuszárnynak megfelelő motor  felszerelése különös figyelmet igényel, mivel az időjárási hatásoknak és gyakran nehéz igénybevételnek vannak kitéve. A DITEC cég olyan teljes gyártmányválasztékot tud biztosítani, amelyet úgy alakítottak ki, hogy könnyen felszerelhető legyen az összes méretű kapura és alkalmazható legyen mindenféle jellegű használatra.

LUXO 5BH – 5B Külső meghajtású automatika

LUXO 5BH – 5B  – ipari nyílókapu automata

Külső meghajtású automatika 5 m-es kapuszárnyig

Intenzív igénybevételre. Lakossági és ipari kapuk automatizálására ajánlott.

Robosztus és nagymértékben megbízható a fokozott igénybevétel esetén.  Könnyen szerelhető. Igény esetén végállás kapcsolókkal is rendelhető. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet a telepítéskor nem önzáróvá is lehet alakítani.

Részletes leírás a LUXO- ipari automata nyílókapuról >>


ARC - Karos működtetésű automatika 

ARC – Karos működtetésű nyílókapu automatikák  5 m-es kapuszárnyig

Ipari kapuk automatizálására speciális automatika.

Főleg olyan helyeken alkalmazzák ahol a kapu forgáspontja az oszlop síkjától mélyebben helyezkedik el. Igény szerint végálláskapcsoló készlettel lehet rendelni. Önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet áramszünet esetén kulccsal lehet kioldani vagy akkumulátoros készlet segítségével szünetmentesíteni. Az ARC 1 BH egység a rendkívül nehéz igénybevételhez és a nehéz kapuszárnyakhoz használható.

Részletes leírás az ARC- ipari automata nyílókapuról >>